Branje pod krošnjami

Še zadnjič v tem šolskem letu smo se pod krošnjami zbrali z našimi otroci z vrtca, kjer nam je Mara Bunderla prebrala pravljico Kako se naučimo spoštovati naravo s kravo Marjetico.

Slovo devetošolcev

V sredo, 15. 6. 2022, so naši devetošolci še zadnjič stopili skozi osnovnošolska vrata. Njihova osnovnošolska pot se je končala.

Našim devetošolcem želimo še naprej veliko uspehov in vse dobro v življenju.

Obvestilo staršem o izposoji učbenikov ter nakupu delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v šolskem letu 2022/23

Spoštovani starši,

šola bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2022/2023 obiskovali našo šolo poskrbela za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada. Vsi učenci si lahko izposodijo učbenike iz šolskega učbeniškega sklada brezplačno. Ob koncu šolskega leta morajo vrniti nepoškodovane učbenike. Če učenec učbenik izgubi ali ga poškoduje, mora plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Tudi v naslednjem šolskem letu učenci ne bodo dobili obvestil oz. naročilnic s seznami vseh učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v fizični obliki, ampak boste lahko naročili delovne zvezke in ostale učne potrebščine preko naslednjih povezav:

 

Pustolovščine širom sveta

V petek, 3. 6. 2022, smo na šoli izvedli tehniški dan – Pustolovščine širom sveta. Na katerem, nam je Vanesa Abraham predstavila njene pustolovščine, po različnih državah. 

 

Pokal Krško

V soboto, 4. 6. 2022, je na Krškem potekalo judo tekmovanje – Pokal Krško 2022. Luka Smodiš je v svoji kategoriji zasedel tretjo mesto.

Iskrene čestitke!!

(Skupno 46.485 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost