Obvestilo staršem o izposoji učbenikov ter nakupu delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v šolskem letu 2021/22

Spoštovani starši,

šola bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 obiskovali našo šolo poskrbela za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada. Vsi učenci si lahko izposodijo učbenike iz šolskega učbeniškega sklada brezplačno.

Tudi v naslednjem šolskem letu učenci ne bodo dobili obvestil oz. naročilnic s seznami vseh učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v fizični obliki, ampak boste lahko naročili delovne zvezke in ostale učne potrebščine preko naslednjih povezav:

  1. DZS:

https://www.dzs.si

( poiščite zeleni okvirček s sovico, vpišite OSNOVNA ŠOLA ŠALOVCI, izberite razred, ki ga bo naslednje leto vaš otrok obiskoval  in pojavi se seznam vseh delovnih zvezkov za posamezni razred in predmet, ki je popolnoma usklajen z izborom naših učiteljev);

Katalog šolskih potrebščin:

https://issuu.com/dzsdd/docs/katalog_solskih_potrebscin_2021

PRILOGA: Obvestilo staršem

 

  1. KOPIJA-nova:

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=187&pmid=ddskc59lxsw2

(izberite ustrezen razred, vnesite elektronski naslov, tel. številko  in s klikom na oranžno polje pridete do seznama vseh delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih izbrali učitelji za naslednje šolsko leto v izbranem razredu)

  1. MLADINSKA KNJIGA:


OŠ ŠALOVCI, 1. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 2. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 3. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 4. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 5. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 6. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 7. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 8. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 9. razred – seznam potrebščin

Preverite ponudbo in cene posameznih ponudnikov in se sami odločite, kje boste kupili delovne zvezke in šolske potrebščine. Lahko se odločite za nakup preko spleta ali pa se oglasite v bližnji poslovalnici v Murski Soboti.

V šolskem letu 2021/22 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport sofinancira nakup delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda. Gradiva boste brezplačno prejeli na dom. Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih učitelji izbrali za šolsko leto 2021/22, se nahaja na naslednji povezavi: http://ossalovci.splet.arnes.si/seznami/

V primeru nejasnosti, sem vam na voljo na naslednjem elektronskem naslovu: slavica.balek@guest.arnes.si

Skrbnica učbeniškega sklada,

Slavica Balek Haddaoui

BEREMO POD KROŠNJAMI

Učenci 1. in 2. razreda  so v sodelovanju s predšolsko skupino vrtca realizirali aktivnosti BEREMO POD KROŠNJAMI, katere smo vključili v projekt OBJEM. Prvo in drugošolci so se z branjem pravljic predstavili svojim sošolcem in otrokom v vrtcu ter jim tako približali pomen branja, bralno razumevanje in motiviranost za branje pravljic.

 Učiteljica Valerija

Objava rezultatov NPZ in vpogled

Obvestilo za učence in starše

OBJAVA REZULTATOV IN VPOGLEDI V NALOGE NPZ PREKO SPLETNEGA PORTALA

Obveščamo, da bo seznanitev z dosežki NPZ in hkrati dostop do ovrednotenih preizkusov (v pdf obliki), kakor tudi možnost izpisa dosežkov potekala preko spletnega portala http://npz.ric.si :

za 9. razred – od torka , 1. junija 2021 od 8. ure do četrtka 4. junija 2021 do 12. ure

za 6. razred – od ponedeljka, 7. junija 2021 od 8. ure do četrtka 10. junija 2021 do 12. ure

STARŠI PO DOGOVORU: Starši boste imeli na šoli možnost vpogleda v naloge NPZ z dotičnimi učitelji in hkrati možnost poizvedbe v primeru morebitnih odkritih napak pri vrednotenju nalog in sicer:

Ker imate starši možnost vpogleda preko spletnega portala/interneta, opažamo, da posledično ni velikega interesa za vpoglede na šoli.

V primeru interesa bi Vas zato prosili, če predhodno naročite svoj obisk na telefonsko številko 02 559 80 10 in se dogovorite za uro. Najava obiska po telefonu se opravi en dan pred dnevom obiska in sicer v času od 8.00 do 14. ure.

Vodstvo šole

(Skupno 33.232 obiskov, današnjih obiskov 12)
Dostopnost