Dragi učenci in spoštovani starši!

Vlada RS je sprejela v četrtek, 5. 11. 2020 sklep, da se zaradi epidemioloških razmer v državi podaljša uporaba vseh omejitev.

Zaradi tega se bo od 9. 11. 2020 dalje pouk za vse učence OŠ izvajal na daljavo. Pouk na daljavo bo potekal še naprej po že ustaljenem urniku, ki so ga učenci prejeli na začetku šolskega leta. Urnik se prilagodi glede na obseg učnih vsebin, o tem Vas bodo obvestili učitelji posameznih predmetov.

Vsa navodila za pouk bodo učitelji od 1. – 9. razreda dnevno nalagali v spletno učilnico Microsoft Teams in skrbeli, da bodo učenci pravočasno prejeli vsa gradiva za učenje. Izvajal se bo tudi razširjeni program (Izbirni predmeti, DSP, ISP in DOD ter DOP), ne bo pa  izvajanja ur interesnih dejavnosti.

Protokol izvedbe dela na daljavo 2020 OŠ Šalovci

Prijava v namizno aplikacijo MS Teams

Prijava v spletno verzijo MS Teams

Če se vam pojavijo vprašanja ali potrebujete našo pomoč, se preko e-pošte obrnite na učitelje, vodstvo šole,  za tehnične nasvete pri spletnih učilnicah pa se obrnite na računalničarko na  martina.horvat@guest.arnes.si

Skupaj zmoremo.

ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA V ČASU ŠOLANJA NA DALJAVO

Učencem in dijakom iz družin katerih dohodek ne presega 382,82€ (3. dohodkovni razred ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku oz. 2. razred v odločbi o štipendiranju) se tudi v času, ko se šolajo na daljavo po potrebi zagotavlja topli obrok.  Učenci in dijaki so morali biti na malico ali kosilo prijavljeni tudi v času pouka v šoli.

Prijave zbira naša šola na e-naslov:  darja.faric-klemencic@guest.arnes.si

Prijave za brezplačni topli obrok zbiramo čimprej oz. najkasneje do ponedeljka, 9.11.2020 do 12. ure.   Glede prevzema oz. razvoza boste obveščeni naknadno.

Sredstva za zagotovitev toplega obroka se zagotovijo iz državnega proračuna. Organizacijo in izvedbo pa prevzema lokalna skupnost v sodelovanju s šolo.

 

Darja Farič Klemenčič
ravnateljica OŠ Šalovci

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)