Dragi učenci in učenke, spoštovani starši, sodelavci in sodelavke!

Vstopamo v novo šolsko leto 2023/2024, kjer si zelo želim, da bi bilo polno upanja, zanosa in optimizma.
Verjamem, da ste preživeli čudovite počitnice in si nabrali novo energijo, nove ideje in novo vedoželjnost. Želim si, da vse to porabite v šoli, da napolnite učilnice z učenjem, igranjem, druženjem in prijateljevanjem.

Z velikim veseljem vas že pričakujemo, še posebej pa naše prvošolčke, ki bodo tokrat prvič prestopili šolski prag. Naj bo nov začetek, v novem okolju čim bolj prijeten, predvsem pa si želim, da bi se na naši šoli počutili prijetno, varno in sprejeto.

Dragi učenci, vabim vas, da stopimo v novo šolsko leto z veliko mero odločnosti in z velikim navdušenjem za učenje. Zastavimo si jasne cilje in visoke ambicije, vendar ne pozabimo na vrednote, ki nas povezujejo. Predvsem spoštujmo drug drugega in se zavedajmo, da je moč v skupnosti tista, ki nas bo usmerjala skozi šolsko leto in v prihodnost.

Dragi starši, vaša podpora je ključnega pomena, zato bomo še naprej veseli slehernih vaših predlogov in spodbud, ki bodo uspešno kreirale potek šolskega leta. Predvsem vam hvala za zaupanje, saj lahko z vašo pomočjo gradimo trden most med šolo in domom in tako vzajemno ustvarjamo varno  in spodbudno učno okolje.

Vsem skupaj želim, da bi bilo novo šolsko leto bogato z zdravjem, predvsem pa z uspehi in znanjem.

SREČNO in USPEŠNO!

Vaša ravnateljica

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)