Spoštovani starši in učenci OŠ Šalovci,

nahajamo se v izrednih razmerah z izrednimi okoliščinami, s katerimi se v šolstvu še nismo soočali. Zakaj govorim o tem? Mediji so polni informacij o tem, da po šolah v Sloveniji poteka pouk na daljavo. Možnosti o tem so po Sloveniji zelo različne…

V petek,  13.3.2020 ob 9.30 uri smo imeli sestanek ravnatelji prekmurskih osnovnih šol, kjer smo se  v skladu z navodili MIZŠ (eno od možnih variant!)  odločili, da bomo od 16.3.2020 do 20.3.2020 vsem zaposlenim aktivirali 50. člen kolektivne pogodbe, ki pravi, da so lahko zaposleni pet dni doma zaradi elementarne nesreče. To smo soglasno sprejeli vsi ravnatelji prekmurskih šol. Žal se vsi niso držali dogovora. Nekateri so še isti dan kljub dogovoru podali učencem zadolžitve domov. Mi smo se dogovora držali.

Torej, kaj sledi vnaprej?

Učitelji Vas bodo po 20.3.2020 kontaktirali preko e-naslovov ali preko telefonskih številk in Vam ali Vašim učencem posredovali delo za pouk na daljavo.

Vsakodnevno prihaja do vedno novih informacij na vseh področjih, razsežnost obolenja je zelo visoko, zato v prvi vrsti poskrbite za Vašo zdravje in zdravje Vaših otrok!

Vse ostalo bomo uredili.

ravnateljica

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)