Spoštovani starši,

letos je novost ta, da učencem ne bomo delili obvestil oz. naročilnic s seznami vseh učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v fizični obliki, ampak boste lahko naročili delovne zvezke in ostale učne potrebščine preko naslednjih povezav:

( poiščite zeleni okvirček s sovico, vpišete OSNOVNA ŠOLA ŠALOVCI, izberete razred, ki ga bo naslednje leto vaš otrok obiskoval  in pojavi se seznam vseh delovnih zvezkov za posamezni razred in predmet, ki je popolnoma usklajen z izborom naših učiteljev); Dopis za šole oz. starše 2020_DZS

(izberete ustrezen razred in s klikom na NAROČI pridete do seznama vseh delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih izbrali učitelji za naslednje šolsko leto v izbranem razredu)

 

Preverite ponudbo in cene posameznih ponudnikov in se sami odločite, kje boste kupili delovne zvezke in šolske potrebščine. Lahko se odločite za nakup preko spleta ali pa se oglasite v bližnji poslovalnici v Murski Soboti. Če se odločite za zadnjo možnost, ne rabite s sabo nositi seznama vseh učnih gradiv, ampak morate znati samo informacijo, kateri tuji jezik se vaš otrok uči in kateri  izbirni predmet je izbral.

Učenci od 1. do 3. razreda bodo komplete s samostojnimi delovnimi zvezki prejeli po pošti domov brezplačno. Izjema je le delovni zvezek RAČUNANJE JE IGRA 3 za matematiko v 3. razredu in zvezki za posamezne predmete (Seznam potrebščin), ki jih kupite starši.

Seznami, ki so jih učitelji izbrali in jih je svet staršev potrdil, za šolsko leto 2020/2021:

Učenci si lahko tudi v naslednjem šolskem letu tako, kot vsa leta doslej, izposodijo učbenike iz Učbeniškega sklada brezplačno.

V primeru nejasnosti, sem vam na voljo na naslednjem elektronskem naslovu: slavica.balek@guest.arnes.si

 

Skrbnica učbeniškega sklada,

Slavica Balek Haddaoui

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)