Dragi učenci in učenke, spoštovani starši, sodelavci in sodelavke!

Pred vrati je novo šolsko leto 2022/2023. Veseli nas, da s poukom pričenjamo v šoli in upamo, da bomo pouk na šoli izvajali prav do konca šolskega leta. Seveda pa k uresničitvi tega lahko pripomoremo vsi, predvsem z doslednim upoštevanjem higienskih ukrepov (prezračevanje prostorov, umivanje in razkuževanje rok, razkuževanje površin in samo-testiranjem).

Sama si želim, da v novo šolsko leto vstopimo vsi polni upanja, zanosa in optimizma.
Verjamem, da ste počitnice lepo preživeli in da boste v življenje, v delo šole vnesli nove ideje, smeh in vedoželjnost. Želim si ustvarjalnega sodelovanja z vami in vašimi starši, na vas pa je, dragi učenci, da spoštujete šolska pravila, zaščitne ukrepe ter avtoriteto slehernega učitelja.

Prostori šole so že pripravljeni za novo šolsko leto, tudi vsi zaposleni, ki vas prijazno pričakujemo, da boste napolnili učilnice z učenjem, igranjem, druženjem in prijateljevanjem.

Posebej pričakujemo prvošolčke, ki bodo prvič prestopili šolski prag. Na vas sem, dragi prvošolčki skupaj z vašimi starši še posebej ponosna, zato vam želim prijeten vstop v novo okolje, v novo obdobje, kjer boste spoznavali šolske klopi, zaslišali šolski zvonec in pletli nova prijateljstva. Predvsem pa vam želim, da bi se na naši šoli počutili prijetno, varno in sprejeto.

Dragi starši, še posebej se bomo trudili dajati učencem zgled pozitivnih lasnosti, vrednih zaupanja, in se skupaj z vami podali proti cilju, da opolnomočimo naše učence/vaše otroke s samozavestnostjo in odgovornostjo. Zelo veseli bomo tudi vaših predlogov in spodbud, ki nam bodo krepile dostojanstvo in avtoriteto, zato bodo vrata šole za vas vedno prijazno odprta.

Vsem vam želim, da bi bilo novo šolsko leto bogato z zdravjem, predvsem pa z uspehi in znanjem. Skozi različne ovire in čeri do uspehov in znanja naj nas vse vedno spremlja naša vizija: »S skupnimi močmi pripravimo učence za življenje«.

v. d. ravnateljica,

Jožica Tratar

[button link=”https://ossalovci.splet.arnes.si/files/2022/08/Preprecevanje-okuzbe-s-covidom.pdf” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Preprečevanje širjenja okužb z virusom SARS- CoV-2[/button]

[button link=”https://ossalovci.splet.arnes.si/files/2022/09/14307_Obvestilo-starsem.pdf” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Obvestilo staršem[/button]

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)