Spoštovani učenci in starši zavoda OŠ Šalovci!

Danes 5. maja 2020 smo prejeli uradno obvestilo ministrice dr. Simone Lipicer Kustec o sproščanju omejitvenih ukrepov na področju predšolske vzgoje ter vzgoje in izobraževanja, ki se bo začela postopno izvajati od 18. maja 2020 naprej.

Načrtuje se, da bomo 18. maja 2020 pričeli z redno dejavnostjo javni in zasebni vrtci, istega dne bodo z izobraževanjem v osnovnih šolah pričeli učenci prvega triletja (1., 2., in 3. razred).

  1. maja 2020 pa je v izobraževanje na šolah predvideno vključevanje učenk in učencev 9. razreda osnovne šole. S tem dnem pa bomo zagotavljali tudi organizacijo dejavnosti za otroke z učnimi težavami (od 4. – 8. razreda), ki v tem šolskem letu niso uspeli doseči minimalnih standardov znanja pri posameznem predmetu in bi lahko njihova ocena ob zaključku pouka v tem šolskem letu pri posameznih predmetih bila negativna.

O zagotavljanju preventivnih ukrepov za varovanje zdravja otrok še nismo prejeli. Navodila  in smernice za izvajanje preventivnih ukrepov naj bi prejeli 8.5.2020.

Vsem staršem se še enkrat zahvaljujem za Vašo potrpežljivost in Vašo podporo pri vzpostavljanju dela na daljavo.

O spremembah in dodatnih informacijah Vas bomo še naprej obveščali na naši spletni strani.

Ravnateljica

Darja Farič Klemenčič

 

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)