Spoštovani starši,

šola bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 obiskovali našo šolo poskrbela za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada. Vsi učenci si lahko izposodijo učbenike iz šolskega učbeniškega sklada brezplačno.

Tudi v naslednjem šolskem letu učenci ne bodo dobili obvestil oz. naročilnic s seznami vseh učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin v fizični obliki, ampak boste lahko naročili delovne zvezke in ostale učne potrebščine preko naslednjih povezav:

  1. DZS:

https://www.dzs.si

( poiščite zeleni okvirček s sovico, vpišite OSNOVNA ŠOLA ŠALOVCI, izberite razred, ki ga bo naslednje leto vaš otrok obiskoval  in pojavi se seznam vseh delovnih zvezkov za posamezni razred in predmet, ki je popolnoma usklajen z izborom naših učiteljev);

Katalog šolskih potrebščin:

https://issuu.com/dzsdd/docs/katalog_solskih_potrebscin_2021

PRILOGA: Obvestilo staršem

 

  1. KOPIJA-nova:

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=187&pmid=ddskc59lxsw2

(izberite ustrezen razred, vnesite elektronski naslov, tel. številko  in s klikom na oranžno polje pridete do seznama vseh delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih izbrali učitelji za naslednje šolsko leto v izbranem razredu)

  1. MLADINSKA KNJIGA:


OŠ ŠALOVCI, 1. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 2. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 3. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 4. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 5. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 6. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 7. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 8. razred – seznam potrebščin

OŠ ŠALOVCI, 9. razred – seznam potrebščin

Preverite ponudbo in cene posameznih ponudnikov in se sami odločite, kje boste kupili delovne zvezke in šolske potrebščine. Lahko se odločite za nakup preko spleta ali pa se oglasite v bližnji poslovalnici v Murski Soboti.

V šolskem letu 2021/22 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport sofinancira nakup delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda. Gradiva boste brezplačno prejeli na dom. Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki so jih učitelji izbrali za šolsko leto 2021/22, se nahaja na naslednji povezavi: http://www.os-salovci.si/seznami/

V primeru nejasnosti, sem vam na voljo na naslednjem elektronskem naslovu: slavica.balek@guest.arnes.si

Skrbnica učbeniškega sklada,

Slavica Balek Haddaoui

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)