V četrtek, 23. 10. 2014, bodo izvajalci programa Ne-odvisen.si z učenci debatirali o odgovornosti, sprejemanju samega sebe in prostem času. Med njimi bo tudi Vlasta Nussdorfer.

Delavnice za učence (OŠ Šalovci, OŠ Fokovci in OŠ G. Petrovci) so organizirane po triletjih:

– 1. triletje: 9:00 – 9:45

– 2. triletje: 10:15 – 11.00

– 3. triletje: 11:30 – 12:30.

Starše in ostale zainteresirane vljudno vabimo na družabni večer »Tisti dve besedi«, ki bo v četrtek, 23. 10. 2014, ob 19.00 v kulturni dvorani v Šalovcih.

Odkrito bomo spregovorili o najbolj aktualnih družinskih temah: medosebnih odnosih, usklajenosti starševskih vlog, postavljanju meja v vzgoji, različnih oblikah zasvojenosti in negativnih informacijah. Resno, strokovno, poglobljeno, dinamično, interaktivno in s ščepcem humorja…

Z veseljem sporočamo, da bo z nami tudi Vlasta Nussdorfer. Pridružite se nam!

kolektiv OŠ Šalovcih

PROGRAM NE-ODVISEN.SI

Celosten program NE-ODVISEN.SI sooča mladostnike vseh starostnih pasov in odrasle s pojavi najrazličnejših kemičnih in nekemičnih zasvojenosti.

Vabi k sprejemanju zdravih odzivov na zaplete odraščanja in v oblikovanje sicer kompleksne, toda uravnovešene osebnosti.

Program odpira vrata medgeneracijskim stikom in premisleku o odgovornem ter usklajenem starševstvu ob hkratnem postavljanju trdnih vzgojnih postavk.

Namen in cilj programaje ozaveščati širšo javnost:

 

  • o različnih pasteh zasvojenosti;
  • o pomoči zoper njih;
  • o zdravem življenju.

 

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)