Dragi učenci in učenke, spoštovani starši, sodelavke in sodelavci

Prišel je težko pričakovani čas, ko bomo za nekaj tednov spet zaprli šolska vrata.  Za nami je še eno šolsko leto, ki je bilo polno novih in raznovrstnih izzivov, vendar bogato tudi novih priložnosti za usvajanje novega znanja in izkušenj. In čas počitnic, ki prihaja, vas bo popeljal v svet brezskrbnosti, potepanj, raziskovanj, branja, novih spoznavanj in novih prijateljstev. Uživajte ga, zaslužili ste si ga.

Skozi šolsko leto smo izpeljali mnoge dejavnosti in uresničili velike učne cilje, razmišljali smo na izvirne in drugačne načine in iskali nove poti do znanja. Izpeljali smo precej pomembnih dogodkov, od tekmovanj in natečajev tudi na mednarodni ravni in dosegli lepa priznanja in uspehe. Zato čestitam vsem, ki ste delali še več, se udeležili tekmovanj v znanju in  športu ter sodelovali na različnih prireditvah. Verjamem, dragi učenci, da so vsi ti dogodki v vas pustili poseben pečat, saj ste v njih uživali in zacveteli.

Počitnice izkoristite za svojo sprostitev in druženje s prijatelji, predvsem pa si želim, da ne bi bili preveč vpeti v virtualno digitalno okolje. Raje pojdite v naravo in opazujte življenje v njej, katerega del ste tudi sami. Kdaj pa kdaj si vzemite v roke tudi kakšno dobro knjigo, preberite jo ter tako utrjujte in negujte slovensko besedo. Privoščite si še kakšen trenutek, ko ne boste počeli prav ničesar, saj verjamem, da se vam bodo prav takrat utrnile kakšne dobre ideje.

Uživajte na počitnicah in naberite si energije. Vrnite se zdravi in pripravljeni za nove izzive ter nove cilje. Z veseljem vas spet pričakujemo, v ponedeljek, 2. septembra 2024.

Spoštovani starši!
Hvala vam za vso podporo in skrb, s katerima ste spremljali in spodbujali delo vaših otrok. Vesela sem, da jim stojite ob strani in  jih bodrite še posebej takrat, ko rabijo vašo podporo in pomoč. Brez vašega sodelovanja ne bi dosegli  takega uspeha in dosežkov.

Vam, dragi sodelavci in sodelavke, ki ste predano in z osebnim zadovoljstvom sledili skupnemu poslanstvu, viziji in uresničevali naše skupne vrednote, se iskreno in lepo zahvaljujem. Prepričana sem, da boste tudi v prihodnje strokovno in odgovorno oblikovali poti znanja in dosežke naših učencev na različnih področjih.

Ob koncu še vsem skupaj izrekam iskrene čestitke ob obeležitvi državnega praznika dneva državnosti Republike Slovenje. Želim si, da nas bo v prihodnje povezovalo sodelovanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sočutje in spoštovanje. Le tako lahko skupaj ustvarjamo družbo, kjer sta znanje in izobrazba ključni vrednoti ter popotnici za naše boljše življenje.

Ravnateljica

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)